Λόγοι που έχουν επιπτώσεις στην τιμή των σπειρών χάλυβα χρώματος

July 20, 2022
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Λόγοι που έχουν επιπτώσεις στην τιμή των σπειρών χάλυβα χρώματος

Ο κύριος λόγος που έχει επιπτώσεις στην τιμή των σπειρών χάλυβα χρώματος: πρέπει να είναι το πρόβλημα των πρώτων υλών. Η ποιότητα των πιάτων χάλυβα χρώματος έχει μια τεράστια σχέση με το αντιδιαβρωτικό στρώμα (γαλβανισμένο στρώμα αργιλίου), το χρώμα, και τη διαδικασία παραγωγής. Η ποιότητα ντυμένων των χρώμα σπειρών που παράγονται από τους διαφορετικούς κατασκευαστές είναι σίγουρα διαφορετική, η ζωή υπηρεσιών είναι επίσης διαφορετική. Αυτό είναι ο λόγος για τον οποίο η τιμή και το μέγεθος των πιάτων χάλυβα χρώματος που φαίνονται τα ίδια.

 

Η μέθοδος επεξεργασίας έχει επιπτώσεις επίσης στην τιμή της σπείρας χάλυβα χρώματος: αρχικά, λόγω των διαφορετικών μεθόδων επεξεργασίας, κατασκευής και εγκαταστάσεων, το πιάτο χάλυβα χρώματος που χρησιμοποιείται στην περιοχή είναι επίσης διαφορετικό αφετέρου, η μέθοδος επεξεργασίας και η έκδοση είναι διαφορετικές, με συνέπεια το απαραίτητο χρώμα η σπείρα χάλυβα που στεγανοποιεί την επίδραση της προστασίας διάβρωσης είναι επίσης διαφορετική.

 

Παραδείγματος χάριν, μερικές σπείρες χάλυβα χρώματος πρέπει να τρυπηθούν με τρυπάνι κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης. Αν και μερικά αδιάβροχα υλικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επεξεργασία στην επόμενη κατασκευή, εάν η επεξεργασία δεν είναι σε ισχύ, ή τα αδιάβροχα υλικά δεν είναι κατάλληλα, θα υπάρξουν ακόμα προβλήματα διαρροής νερού, έτσι είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί 470 το κάθετο σύστημα ραφών κλειδαριών τύπων 360° και άλλες σπείρες χάλυβα χρώματος, αυτό το πρόβλημα μπορούν να λυθούν εύκολα, επειδή υπάρχει ένα τέτοιο πρόβλημα, οι τιμές των διαφορετικών τύπων σπειρών χάλυβα χρώματος στεγών είναι επίσης διαφορετικές.

 

Η θέση της χρήσης έχει επιπτώσεις στην τιμή των σπειρών χάλυβα χρώματος υλικού κατασκευής σκεπής: Υπάρχουν πολλοί τύποι ντυμένων χρώμα φύλλων χάλυβα, κυρίως επειδή σχεδιάζονται ειδικά για τις διαφορετικά περιοχές, τα περιβάλλοντα και τις χρήσεις. Οι ξηρές περιοχές ερήμων και παράκτιες υγρές περιοχές, οι αλατισμένες περιοχές όξινος-βάσεων και οι συνηθισμένες περιοχές, τα περιβάλλοντα με τη βαριά χημική διάβρωση και τα γενικά περιβάλλοντα πρέπει να είναι διαφορετικές στον τύπο επιστρώματος χάλυβα χρώματος που χρησιμοποιείται, έτσι η τιμή των σπειρών χάλυβα χρώματος στεγών θα είναι διαφορετική. η διαφορά.